WREBIT –  Gratis superenkel fakturerings- och bokföringsapp! För entreprenörer och egenföretagare. Appen är skapad för att du som driver ett mindre bolag ska ha en supersmidig komplett bokförings- och faktureringstjänst direkt i mobilen. Gratis dessutom.

Skapa fakturor snabbt direkt i appen. Skicka. Klart!
Skapa fakturor snabbt direkt i appen. Skicka. Klart!
Automatisk hjälp och påminnelser!

Automatisk löpande hjälp gratis genom pushnotiser via Wrebits AI-robot som t.ex. påminner om när din moms ska redovisas. Behöver du mer hjälp  finns hjälp att få direkt i appen!

TRYCK HÄR FÖR MER INFO 

Wrebit är inte bara ett fakturering & bokföringsprogram!
Wrebit är inte bara ett fakturering & bokföringsprogram!
Automatisk hjälp och påminnelser!

Automatisk löpande hjälp gratis genom pushnotiser via Wrebits AI-robot som t.ex. påminner om när din moms ska redovisas.

Behöver du mer hjälp med tex att bokföra ett krångligt kvitto, allmänna frågor om bokföring eller hjälp med ditt bokslut, finns hjälp att få direkt i appen!

TRYCK HÄR FÖR MER INFO 

20 000 andra småföretag använder redan Wrebit

TRYCK FÖR ATT LÄSA OM NÅGRA AV VÅRA ANVÄNDARE

Vi finns här för dig

Även om ingen förkunskap krävs för att bokföra och fakturera i Wrebit så vet vi att det ibland kan dyka upp frågor. Då finns vi här. Vi erbjuder experthjälp direkt i appen.

Som medlem i Unionen Egenföretagare får du 1 timma gratis hjälp eller bollplank, tyck här för att läsa mer. Vi är officiell rådgivningspartner.

DAVID
AUKTORISERAD REDOVISNINGSKONSULT

NYBÖRJARE?

Wrebit är helt gratis att använda

Första steget mot en enklare vardag - Ladda ner appen, registrera dig och sätt igång.

REDAN IGÅNG?

Har du ett annat program idag?

Exportera din tidigare bokföring som en SIE-fil och importera till Wrebit. Film på hur du gör finns i menyn "kom i gång".

Vill du ha hjälp med importen? Självklart hjälper vi dig med importen om du inte får det att fungera. Släng iväg ett mail till support@wrebit.se så fixar vi det!