Hej alla glada företagare!

Det har varit dåligt med blogginlägg denna höst. Vi har haft en händelserik tid och här kommer en liten sammanfattning.

Den 28-29/9 ställde vi ut på Ekonomi – och Företagsmässan i Kista. Det var två intensiva men roliga dagar. Vi träffade massa härligt folk och visade upp vår nya version som kommer senare i höst. WREBIT är enkelt att använda idag, men snart blir det ännu enklare att bokföra.

På kvällen den 28/9 höll branschförbundet Srf konsulterna sin årliga kongressmiddag, denna gång på Solvalla. På kongressmiddagen utses Årets Auktoriserade Redovisningskonsult, liksom Lönekonsult. WREBIT-grundaren David Wengbrand var en av tre nominerade i kategorin redovisningskonsult och han kammade hem titeln! Stort GRATTIS till David!

Nya byråpartners har tillkommit och vi är bland annat partner till NyföretagarCentrum Söder. Vi har haft kundträffar med Nyföretagarcentrum, Drivhuset, Unionen Egenföretagare m.fl. Det rullar på helt enkelt! Eller går som på räls, precis som bokföringen med WREBIT! (Vår tunnelbaneannons, om någon som inte bor i/har besökt Stockholm på sistone, har missat den!)

Vi har flera spännande uppdateringar att lansera, och vi jobbar ständigt med nya samarbeten. Håll utkik! Som ni alla vet brinner vi för småföretagare och för att förenkla er vardag. Om två veckor ställer vi ut på Mässan Eget Företag, på Älvsjömässan (tors 9/11-lör 11/11), då hoppas vi få möta taggade småföretagare som har/är redo att starta eget! Vårt monternummer är A41:21. Hoppas vi ses! På lördagen kommer vi även att hålla ett seminarie, kl 11.15 i sal A. Anmäl dig här.

Önskar en fin fortsättning på hösten! 🙂

PS. Den 13/11 skall momsrapporten för kvartal tre (juli-sept) rapporteras till Skatteverket (liksom september månad, för er som har månadsvis moms). Det kan kännas långt fram men tiden går ruskigt fort! DS.