bokföra själv faktura

Bokföra faktura och bokför Swish själv

Hämta på App StoreHämta på Google Play

Är du som egen företagare trött på att betala dyra avgifter för en redovisningsbyrå och vill lära dig att bokföra själv? Då är Wrebit den perfekta appen för dig. Vi är nämligen Sveriges enda kompletta bokförings- och fakturerings-app. Du laddar enkelt ned den till din mobil eller surfplatta sedan kan hela ditt företag skötas i mobilen. Wrebit är endast till för dig som småföretagare, för dig som omsätter mindre än 3 miljoner kronor och använder dig av den enkla bokföringsmetoden (kontantmetoden/bokslutsmetoden) samt inte har fler än 3 anställda. Inte krävs det heller att du har några tidigare erfarenheter av bokföring. Vi vill helt enkelt göra det enkelt för dig som småföretagare att bokföra allt från vanliga fakturor till Swish.bokföra faktura swish själv

Hela idén för Wrebit föddes redan för flera år sedan när vår grundare David Wengbrand inte längre orkade tjata på etablerade aktörer att ta fram ett bra stöd till de absolut minsta småföretagarna. Han hade länge drivit en medelstor redovisningsbyrå och insåg snart att detta var ett stort problem. Småföretagare kräver nämligen ett väldigt enkelt system och finns inte detta tillgängligt betalar de i stället onödigt mycket pengar för en redovisningsbyrå. Wrebit kom så småningom till och likaså möjligheten att på ett mycket enkelt och smidigt sätt kunna bokföra själv. Vare sig du är på språng eller bara älskar att ha allt administrativt samlat på mobilen – den kompletta tjänsten att kunna bokföra allt från moms till lön och redovisa detta är här.

Vad du kan bokföra själv i appen

Då vår app är komplett kan du göra allt administrativt via den. Allt detta kan du bokföra själv via vår app:

 • Bokföra moms
 • Bokför Swish
 • Bokföra lön
 • Bokföra faktura
 • Redovisa moms

Att bokföra själv – Så här fungerar det

När du väl har kommit igång med din egen bokföring, vare sig det handlar om att du bokför med Swish eller något annat, kommer själva processen att vara mycket smidig och enkel. Den är nämligen framtagen för att enkelt kunna användas av dig som entreprenör eller småföretagare. Processen går till såhär:

 • Fotografera kvitton: Fotografera dina kvitton och bokför dem direkt eller senare utifrån sparade bilder.
 • Bokför: Bokföringen är enkel och Wrebit föreslår allt helt automatiskt.
 • Avdragslexikon: Du har alltid tillgång till den senaste informationen om vilka avdrag du har rätt till – förklarat på ett mycket enkelt vis.
 • Fakturera: Skapa din faktura med din egna logga och skicka den sedan som PDF via mail direkt från appen. Du har även tillgång till ett kundregister.
 • Momsredovisning: Wrebit skapar automatiskt momsrapporter som du även kan ladda upp till Skatteverket – enkelt och smidigt.
 • Rapporter: Du har alltid koll på dina rapporter med hjälp av uppdaterade resultat- och balansräkningar, samt en huvudbok för ökad kontroll.

Så här snabbt går det att...

Spela upp filmerna i mobilen för att få veklig app-storlek på skärmen


Bokföra fakturor och bokför Swish själv?

Då Wrebit är specifikt framtagen för mindre företagare är den även uppbyggt på ett sätt som gör det roligare och enklare att bokföra sådant som fakturor och Swish själv. På så vis sparar du dessutom tid och får möjlighet att göra annat som kanske är ännu roligare. Hela processen går på nolltid och appen sköter resten automatiskt – det är helt enkelt löpande administration i fickformat. En enklare vardag ligger med andra ord framför dig.

Wrebit är till för att småföretagare inte ska behöva betala dyra avgifter till en redovisningsfirma och därför har den kompletta tjänsten en låg månadskostnad. För att du ska få möjligheten att testa tjänsten innan du bestämmer om den passar dig eller inte, får du testa den helt gratis i hela 14 dagar! Det finns inte heller någon bindningstid, vilket möjliggör det för dig att enkelt säga upp ditt konto om så önskas.

Förutom att appen är enkel och smidig, krävs inte heller några som helst förkunskaper gällande bokföring och fakturering. Inte heller behöver du kunna något om debet och kredit. Svårare än så är det egentligen inte att göra det!

Ladda enkelt ned Wrebit i dag till din mobil eller surfplatta och börja bokföra själv. Med ett enkelt klick på Google Play eller App Store är tjänsten din. Något annat ni funderar över? Hör gärna av er till oss om ni har några frågor! Använd Wrebit när du vill bokför Swish och bokföra faktura själv!

Hämta på App StoreHämta på Google Play