Enkelt bokföringsprogram för enskilda firmor

Gratis och utan bindningstid!

Hämta på Google PlayHämta på App Store

Enkelt bokföringsprogram för enskilda firmor

Gratis och utan bindningstid!

Hämta på Google PlayHämta på App Store

Wrebit är Sveriges enda kompletta bokförings- och fakturerings-app som enkelt och smidigt laddas ned till mobil eller surfplatta. Vår app är skapad med småföretagare i åtanke och är därför komplett och anpassad efter att entreprenörer och egna företagare ska få tillgång till ett enkelt bokföringsprogram. Vi anser att automatiserad bokföring är det smidigaste sättet att samla allt du behöver för att sköta hela ditt företag direkt i mobilen eller på surfplattan.

Det hela började för flera år sedan när vi, som redovisningskonsulter med lång erfarenhet av att jobba med småföretagare, ville göra livet enklare för dessa. Vår grundare David Wengbrand hade länge drivit en medelstor redovisningsbyrå och tröttnade på att tjata på att etablerade aktörer skulle ta fram ett bra stöd till de absolut minsta småföretagarna, eftersom dessa enbart behöver ett enkelt system. Dessutom tycker vi inte att småföretagare ska behöva betala dyra pengar för redovisningsbyråer. Wrebit föddes och marknadens, enligt oss, bästa faktureringsprogram och bokföringsprogram kom för att rädda alla småföretagare där ute.

David Wengbrand sa själv: “Det är enkelt att göra något svårt. Det är en större utmaning att göra något svårt enkelt.” Genom att göra ett komplett fakturerings- och bokföringsprogram för enskilda firmor vill vi anse att vi har lyckats att göra någonting svårt enkelt. Det vi erbjuder är alltså ett enkelt bokföringsprogram. En enkel vardag är på väg till dig som småföretagare.

Bästa faktureringsprogrammet nu gratis!

Wrebit är mer än bara komplett app för dig som egen företagare. Vi är dessutom ett billigt bokföringsprogram. För att det inte är nog med att vara billig så erbjuder vi vårt bokföringsprogram gratis helt utan bindningstid – så att du kan känna efter huruvida detta är det bästa för just din enskilda firma.

För att bespara dig tiden att söka dig fram till ditt bästa bokföringsprogram via bäst i test eller liknande kan vi rada upp Wrebits fördelar i en enkel och smidig lista:

 • Komplett bokföringsprogram
 • Mindre företag är i fokus
 • Enkelt bokföringsprogram
 • Löpande administration i fickformat
 • Billigt bokföringsprogram
 • Ingen bindningstid
 • Fota kvitton/fakturor på nolltid – appen sköter resten
 • Få mer tid över till annat
 • Inga förkunskaper krävs
 • Wrebit är inte kopplat till någon redovisningsbyrå (du kan dock ta lite hjälp av en redovisningsbyrå årsbokslutet om du önskar)
 • Du behöver inte kunna något om bokföring eller Debet och Kredit – Wrebit sköter allt automatiskt

Bokföringsprogram – Så här fungerar det

Enkel bokföring ska vara just det – enkelt. Därför har vi tagit fram en process med ett smidigt flöde där Wrebits bokföringsprogram föreslår bokföringen automatiskt. Så här ser processen ut när du använder vår app:

 • Fotografera kvitton: Fotografera dina kvitton och bokför dem direkt eller senare utifrån sparade bilder.
 • Bokför: Bokföringen är enkel och Wrebit föreslår allt helt automatiserat.
 • Avdragslexikon: Du har alltid tillgång till den senaste informationen om vilka avdrag du har rätt till – förklarat på ett mycket enkelt vis.
 • Fakturera: Skapa din faktura med din egen logga och skicka den sedan som PDF via mail direkt från appen. Du har även tillgång till ett kundregister.
 • Momsredovisning: Wrebit skapar automatiserade momsrapporter som du även kan ladda upp till Skatteverket – enkelt och smidigt.
 • Rapporter: Du har alltid koll på dina rapporter med hjälp av uppdaterade resultat- och balansräkningar, samt en huvudbok för ökad kontroll.

Varför Wrebit som bokföringsprogram?

Tanken med vår tjänst är att du som småföretagare alltid ska känna dig trygg med löpande support från en redovisningskonsult. Vi som ligger bakom Wrebit är själva redovisningskonsulter med lång erfarenhet från att jobba med just småföretagare och målet när vi grundade appen var att göra livet enklare med hjälp av ett bokföringsprogram för er med enskild firma.

Med allt detta i åtanke såg vi till att ta fram ett program som kunde erbjuda enkel och automatiserad bokföring. Wrebit är nu Sveriges enda kompletta bokförings- och fakturerings-app. Du som entreprenör och egen företagare ska tycka att den administrativa delen är roligare helt enkelt. Inte nog med allt detta så är det även ett billigt bokföringsprogram, så billigt att det är gratis utan bindningstid!

Wrebit är alltså till för alla företagare som vill ha allt tillgängligt i mobilen och som alltid är på språng. Så länge du är en Enskild Firma eller ett Aktiebolag som omsätter mindre än 3 miljoner kronor och använder dig av den enkla bokföringsmetoden (kontantmetoden/bokslutsmetoden) samt inte har fler än 0-3 anställda är Wrebits bokföringsprogram till för dig. Du behöver inte heller några förkunskaper kring bokföring eller faktureringsprogram, då Wrebit är utformad till att vara automatiserad bokföring.

Vi har skapat många korta filmer här på vår hemsida som hjälper dig att komma igång med ditt egna företag – kolla på dem för att få hjälp och svar på allt du undrar om.

Komplett gratis bokföringsprogram – Ladda ner appen Wrebit

För att få ett komplett bokföringsprogram samt support, till din mobil eller surfplatta är inte svårare än att ladda ned en enda app till dina enheter – Wrebit. Just nu är appen gratis och utan bindningstid, så varför inte testa ett komplett gratis bokföringsprogram? Du hittar ju inte ett billigare än gratis bokföringsprogram, ladda ner Wrebit idag för automatiserad bokföring!

Hämta på App StoreHämta på Google Play