Cecilia Nilsson

Cecilia Nilsson hade länge jobbat i bankvärlden när hon i januari 2020 bestämde sig för att testa vingarna som konsult i egen regi. – Det var dags att prova, dock var det precis innan Covid-19, men jag har både konsultat och haft utbildningsuppdrag så det har rullat på bra.

När Cecilia öppnade ett företagskonto hos Danske Bank fann hon Wrebit -Jag ville ha allt i mobilen. Jag har jobbat mycket med analyser men aldrig bokfört själv, därav var även Wrebits enkelhet tilltalande.

”Jag älskar Wrebit!” utbrister Cecilia när hon får frågan om vad hon tycker om Wrebit, och fortsätter: – Jag har rekommenderat Wrebit till flera vänner som startat eget. Appen är så lätt och så bra.

Vad är då det bästa med Wrebit? – Enkelheten, allt finns i mobilen, fota och vips så är det klart! Likaså är det lätt att skapa fakturor. Att appen är gratis är också fantastiskt. Jag har fått snabb och bra hjälp av supporten, det är också ett plus.

På frågan om hur bankkopplingen* fungerat svarar Cecilia att den fungerat bra – det har inte varit så många händelser men det har verkligen varit en bra påminnelse att se till att vara i fas.

Använt Experthjälp? – Ja! Flera gånger, jag har både mailat, chattat och nu senast köpt bokslutstjänsten. Jag hade tänkt att göra det själv men tiden räckte inte till.

Hur var din upplevelse kring bokslutet? – Bokslutsprocessen fungerade jättebra! Min skräck var att det skulle komma in för sent men det var hur lugnt som helst. Det fördes en bra dialog och allt blev riktigt gjort, det var tryggt och bra!

Nyfiken på bokslut hos Wrebit? För mer info och bokning, klicka här.

__________________

*Bankkoppling är ett frivilligt val du gör, Wrebit fungerar lika bra utan bankkoppling.