DAGS FÖR BOKSLUT?

Bokslutet måste göras, men det behöver inte vara svårt. Låt oss göra jobbet och slipp stressen och den bökiga processen. Allt sker digitalt av våra auktoriserade redovisningskonsulter och du kan göra annat under tiden!

Se vår film om bokslut

DAGS FÖR BOKSLUT?

Bokslutet måste göras, men det behöver inte vara svårt. Låt oss göra jobbet och slipp stressen. Allt sker digitalt av våra auktoriserade redovisningskonsulter och du kan göra annat under tiden!

Se vår film om bokslut

HUR FUNGERAR BOKSLUT VIA WREBIT?

Hos oss kan du vara trygg med att allt blir gjort på rätt sätt. Vi gör allt ditt bokslut. Dessutom sker arbetet helt digitalt så du kan med andra ord göra annat under tiden som vi gör jobbet åt dig! Läs mer om processen här nedan.

1. Bokning

Använder du Wrebit idag bokar du direkt i appen. Om du ej använder Wrebit eller om du har frågor innan du vill boka, hänvisar vi dig till att maila oss på bokslut@wrebit.se.

2. Arbetet påbörjas

När du bokat får du en checklista från oss över vad vi behöver för material från dig. När vi fått allt påbörjar en redovisningskonsult upprättandet av ditt bokslut!

3. Gör något annat

Redovisningskonsulten sköter allt medan du kan göra annat. Vad sägs om att fortsätta utveckla verksamheten, prata med kunder eller ta en välförtjänt sovmorgon? Valet är ditt!

4. Inlämning

När bokslutet är klart kontaktar den ansvarige redovisningskonsulten dig och därefter lämnas allt in digitalt. Betalning sker efter inlämning.
Smidigt va?

Smidighet
Alla underlag finns redan i appen vilket gör att du slipper processen med pärmar, kvitton osv. Allt sker digitalt.

Schysst pris
Genom en digital process kan vi erbjuda våra användare ett av marknadens bästa priser.

Trygghet
Vi har gjort flera tusen bokslut. Vi kan med andra ord våra grejer och du kan vara säker på att ditt bokslut görs på rätt sätt.

Personlig kontakt
Du blir tilldelad en egen redovisningskonsult som sköter all kontakt med dig under arbetets gång.

Smidighet
Alla underlag finns redan i appen vilket gör att du slipper processen med pärmar, kvitton osv. Allt sker digitalt.

Schysst pris
Genom en digital process kan vi erbjuda våra användare ett av marknadens bästa priser.

Trygghet
Vi har gjort flera tusen bokslut, vi kan med andra ord våra grejer och du kan vara säker på att ditt bokslut görs på rätt sätt.

Personlig kontakt
Du blir tilldelad en egen redovisningskonsult som sköter all kontakt med dig under arbetets gång.

Linda

Evelina är helt fantastisk och gör ett fantastiskt jobb så jag kan fokusera på att vara grym på det jag gör.

Johnny

Uppskattar att ni har tjänsten ”Bokslut” som sparar mig enormt mycket tid. Det är dessutom skönt att lämna sådana uppgifter till de som kan det bäst.

Ulf 

Fantastisk support från Josefine, väldigt nöjd med hennes arbete.

GÖR DU DITT BOKSLUT PÅ EGEN HAND MEN BEHÖVER RÅDGIVNING?

Det kan uppstå en del frågor när man gör sitt bokslut på egen hand. Behöver du hjälp med exempelvis vad du får dra av, hur mycket skatt du bör betala eller hur du kan tänka till nästa år kan vi stötta dig! Vi kan även säkerställa att allt gått rätt till.

Du bokar rådgivning med en av våra redovisningskonsulter direkt i appen. Hittar du ingen ledig tid som passar kan du maila oss på support@wrebit.se så hjälper vi dig så snart vi kan.

Wrebit grundades av auktoriserade redovisningskonsulter och har sedan start värnat om att hålla hög kvalité i den hjälp vi erbjuder. För oss är det viktigt att du som kund känner dig trygg i den hjälp du får av oss, därför handplockar vi de redovisningskonsulter som jobbar hos oss för att säkerställa att du får bra hjälp av någon med hög kompetens. Vi gör hela bokslutet åt dig!

Se mer om tjänsten i filmen!

HUR BOKAR JAG?

Använder du Wrebit idag bokar du enklast via appen. Gå då in på Experthjälp, klicka på ”Bokslut och Deklaration” för att därefter välja den tjänst som passar dig bäst.

Om du inte använder Wrebit, eller om du har några frågor innan du vill göra din bokning, hänvisar vi dig att skicka ett mejl direkt till oss. Klicka på knappen nedan för att skicka ett mejl, därefter kontaktar vi dig för att gå igenom nästa steg samt svara på eventuella frågor.

Skicka mejl till oss

Har du inte appen? Ladda ner den idag!

Hämta på App StoreHämta på Google Play

VANLIGA FRÅGOR

Tjänsten har ett fast pris om 3 499 kr för enskilda firmor och 6 999 kr för aktiebolag. Då ingår hela bokslutet! Tack vare att processen sköts digitalt håller vi nere priset – vi har ett av marknadens bästa priser!

Du kan vända dig till vår mejl rörande bokslut, bokslut@wrebit.se

Vi som gör ditt bokslut är auktoriserade redovisningskonsulter med flera års erfarenhet inom branschen. Du kan vara säker på att ditt bokslut blir korrekt.

 1. Du skickar in underlagen som vi efterfrågar och lutar dig sedan tillbaka.
 2. En redovisningskonsult tilldelas ditt bokslut.
 3. Konsulten börjar stämma av samtliga använda bokföringskonton.
 4. Bokföringen jämförs med exempelvis saldo på skattekonto och bankkonto. Omföringar görs vid behov.
 5. Eventuella avskrivningar, lagerjustering och liknande görs.
 6. Eventuella pensionskostnader ses över. Hänsyn till löneskatt görs.
 7. Momsen stäms av och bokförs (vid årsvis moms).
 8. Årets skatt (AB) och årets resultat bokförs.
 9. Bokslutet med tillhörande bokslutsbilagor upprättas.
 10. För AB görs en årsredovisning som skickas för digital signering samt inlämning till Bolagsverket. Bolagsdeklaration upprättas och skickas till Skatteverket.
  För enskilda firmor upprättas NE-bilaga med skattemässiga justeringar, som skickas digitalt till Skatteverket. Bilagan godkänns i samband med att du skickar in inkomstdeklarationen.

Du betalar först när arbetet är genomfört.

HAR DU INTE APPEN? LADDA NER DEN IDAG!

Hämta på AppStoreHämta på Google Play