Digital bokföring online på nätet

Digital bokföring online

 

Hämta på App StoreHämta på Google Play

Har du funderat på att börja med digital bokföring och göra all din bokföring online i stället för den traditionella, manuella bokföringsmetoden? Då är Wrebit perfekt för dig som småföretagare. Vi är ett gäng redovisningskonsulter med lång erfarenhet från att jobba med småföretagare och vårt mål är att göra vardagen enklare för er.

Vi är Sveriges enda kompletta bokförings- och fakturerings-app som enkelt och smidigt laddas ned till din mobil eller surfplatta. Vi har gjort detta verktyg så enkelt och roligt som möjligt för att det ska vara det enda du behöver för att sköta hela företaget i mobilen. Appen är ett helt komplett fakturerings- och bokföringsprogram – helt framtagen för dig som småföretagare för att du ska kunna göra din bokföring online. Du fotar kvittot/fakturan och låter sedan appen sköta resten. Kom igång och du har en smidig digital bokföring.

Varför bokföring online?

Idén att göra livet enklare för småföretagare med bokföring på nätet föddes för många år sedan. Grundaren David Wengbrand drev länge en medelstor redovisningsbyrå och blev trött på att tjata på att etablerade aktörer skulle ta fram ett bra stöd till alla småföretagare. Småföretagarna behöver nämligen ett väldigt enkelt system och genom ett enklare system skulle deras dyra kostnader för redovisningsbyråer kunna minskas rejält. På den vägen kom Wrebit till för småföretagarna – äntligen!

Så här snabbt går det att...

Spela upp filmerna i mobilen för att få veklig app-storlek på skärmen


Gör din bokföring online med Wrebit

Wrebit har förenklat allt som har med digital bokföring att göra; fota, bokför och fakturera själv. Genom några enkla steg blir bokföringen klar – helt online:

  • Fotografera dina kvitton – bokför direkt eller senare utifrån sparade bilder.
  • Bokför – bokför med ett klick och Wrebit föreslår allt automatiskt.
  • Avdragslexikon – det finns alltid tillgång till den senaste informationen om vilka avdrag som är möjliga förklarat på ett enkelt vis.
  • Fakturera – skapa en faktura med din logga och skicka den som PDF med mailen, direkt via appen. Du har självklart tillgång till ett kundregister på appen.
  • Momsredovisning – Wrebit skapar automatiskt momsrapporter som du även enkelt kan ladda upp på Skatteverket.
  • Rapporter – det finns alltid uppdaterade resultat- och balansräkningar samt en huvudbok för ökad kontroll.

Varför just Wrebit för digital bokföring?

Då vi är redovisningskonsulter har vi mycket lång erfarenhet från att jobba med småföretagare. Detta gör att vi vet vad som gör just bokföring online svårt för dessa. Därför har vi byggt upp appen på ett roligt och enkelt sätt, så att entreprenörer och egna företagare ska tycka att bokföring på nätet inte är så jobbigt och tråkigt som det annars lätt uppfattas vara.

För att använda Wrebit krävs inga förkunskaper inom bokföring. Du behöver inte heller ha koll på debet och kredit. Det är smidigt att fota underlaget för att sedan välja om pengarna ska komma in eller ut. Till sist följer du enkelt bara anvisningarna.

Wrebit är ingen dyr tjänst – att känna dig trygg med löpande support från en redovisningskonsult kostar inte många kronor i månaden (ingen bindningstid). Ladda ned appen nu, så får du testa den redan i dag!

Hämta på App StoreHämta på Google Play