Om Wrebit

Wrebit AB är fintechbolaget som revolutionerar småföretagarens vardag. Med fokus på användarvänlighet och design som skapar en inspirerande upplevelse av något så betungande som bokföring, har Wrebit utvecklat ett helt mobilt bokföringsprogram för småföretagare. Med Wrebits unika AI och Machine learning automatiserar man hela företagets administration och gör bokföringen och faktureringen till en del av entreprenörens mobila livsstil.

Bolaget grundades av Wengbrand Redovisning år 2014 och var den första kompletta bokförings-appen på den svenska marknaden. Sedan dess har Wrebit varit en drivande faktor i branschen och vunnit flera priser för dess innovativa lösningar som har möjliggjort för flera tusen entreprenörer att våga ta steget att bli småföretagare.

Wrebit befinner sig i en stark tillväxtfas och expanderar kraftigt. Företaget har en spännande mix av auktoriserade redovisningskonsulter och de främsta utvecklarna som tillsammans bildar ett perfekt team för att revolutionera branschen. Med mål att bli nordens största leverantör av mobila bokföringstjänster, letar vi nu efter de bästa medarbetarna som vill stärka vårt team på en spännande resa.

Vi har kontor i Ulricehamn, Göteborg & Stockholm.

Hur du ansöker

Skicka ditt CV med personligt brev samt eventuellt betyg till info@wrebit.se eller till Wrebit AB, Box 132, 523 23 Ulricehamn.

Social och driven supportmedarbetare


I rollen som supportmedarbetare på Wrebit arbetar du dagligen med support och rådgivning åt våra kunder. I dagsläget har vi över 25 000 kunder, som är verksamma i olika branscher.

Vi på Wrebit är ett härligt team och värdesätter din personlighet högt!

Vi erbjuder ett omväxlande och roligt arbete, där ingen dag är den andra lik. Vill du också vara med och skapa skillnad för de minsta företagarna? Tveka då inte – skicka din ansökan redan idag!

DU HAR…
Gymnasieutbildning
God förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift
Erfarenhet av chattsupport är meriterande
Bokföringskunskaper är meriterande

VI VÄRDESÄTTER….
Att du har hög social kompetens och är serviceinriktad

PLACERINGSORT
Ulricehamn (med möjlighet till distansarbete någon dag/vecka)

FRÅGOR OCH ANSÖKAN SKICKAS TILL
David Wengbrand, david@wrebit.se

 


Digital Marketing Star


Vi söker dig som vill vara med och bygga upp vår digitala marknadsföring och skapa magi!

I rollen som digital marknadsförare arbetar du med sökordsoptimering, skapar och driver digitala annonser, gör inlägg på sociala medier och uppdaterar hemsidan löpande. Du har ett brinnande intresse för att stärka vårt varumärke och få Wrebit att synas i fler sammanhang, liksom skapa och stärka relationen med våra nya och befintliga användare. Du ansvarar för mätning och uppföljning av den digitala kommunikationen och har ett nära samarbete med marknadschefen.

Vi söker dig som har en bakgrund inom digital marknadsföring och som har erfarenhet av, och goda kunskaper inom:

  • SEO
  • Sociala medier
  • Google Analytics
  • WordPress, Adobe Illustrator, Photoshop & InDesign.
  • Extra meriterande är om du har erfarenhet av grafisk design.

Som person är du: Driven, utåtriktad, ansvarsfull, idérik och inte rädd för att ta tag i saker.

Vi är ett litet team som jobbar tätt – vi värdesätter personlighet liksom social förmåga högt.

PLACERINGSORT
Ulricehamn

FRÅGOR
David Wengbrand, david@wrebit.se

 

Driven Webbutvecklare


Som webbutvecklare på Wrebit ingår du i ett passionerat och mindre team som brinner för att göra kluriga ting enkla. Tillsammans skapar vi framtidens bokförings- och faktureringstjänst.

Du får möjlighet att arbeta med ny- och vidareutveckling av applikationen och kringtjänster, vilket innefattar såväl mobilapplikation och front-end som backend och databas. Du kommer även att arbeta nära vår kvalificerade kundsupport för att bistå med att brygga kompetens och lära kring hur produkten kan göras ännu bättre. Kanske tycker du att det känns spännande att även få möjlighet att få vara del i framtagandet av en helt automatiserad tjänst med AI baserad på ML/DL?

Vi ser därför gärna att du skulle kunna titulera dig som Full-stack, men att du främst brinner för front-end.

DU HAR…
Mycket goda kunskaper inom HTML, CSS, JS
Erfarenhet av versionshanteringssystem såsom t.ex. Git
Goda kunskaper i Angular
Grundläggande förståelse för relationsdatabaser, MS SQL i synnerhet
Grundläggande förståelse för NoSQL-databaser

PLACERINGSORT
Ulricehamn

FRÅGOR
Alexander Westerling, CTO, alexander@wrebit.se