BLI EN DEL AV VÅRT TEAM!

Om Wrebit

Wrebit AB är fintechbolaget som revolutionerar småföretagarens vardag. Med fokus på användarvänlighet och design som skapar en inspirerande upplevelse av något så betungande som bokföring, har Wrebit utvecklat ett helt mobilt bokföringsprogram för småföretagare. Med Wrebits unika AI och Machine learning automatiserar man hela företagets administration och gör bokföringen och faktureringen till en del av entreprenörens mobila livsstil.

Bolaget grundades av Wengbrand Redovisning år 2014 och var den första kompletta bokförings-appen på den svenska marknaden. Sedan dess har Wrebit varit en drivande faktor i branschen och vunnit flera priser för dess innovativa lösningar som har möjliggjort för flera tusen entreprenörer att våga ta steget att bli småföretagare.

VILL DU BLI NÄSTA STJÄRNA I VÅRT GOA GÄNG?


Vi på Wrebit är ett sammansvetsat gäng som strävar mot samma vision – att underlätta småföretagarens vardag!

Just nu befinner i oss i en stark tillväxtfas och expanderar kraftigt. Teamet består idag av en härlig mix av auktoriserade redovisningskonsulter, utvecklare och marknadsförare. Med mål om att bli nordens största leverantör av mobila bokföringstjänster letar vi ständigt efter våra nya stjärnor som vill bli en del av denna mix och vår spännande resa!

Wrebit har kontor i Ulricehamn och Göteborg. Vi i teamet gillar att ta en paus med en pingismatch, gå lunchpromenader ihop eller kanske riva av ett svettigt gympass tillsammans. Vi fikar en hel del och käkar frukost tillsammans.

Just nu har vi ingen specifik tjänst ledig men tar varmt emot en eventuell spontanansökan från dig. Kanske är du nästa person i gänget?


HUR SÖKER JAG?

Skicka ditt CV med personligt brev och eventuell portfolio till info@wrebit.se eller till Wrebit AB, Tegelbruksgatan 6, 523 37 Ulricehamn.

Vi ser regelbundet över våra ansökningar och återkommer till dig inom kort!