Inredaren Ida Ståhl har tagit hjälp av Wrebit för att hålla koll på företagets ekonomi. Nu blir det ännu enklare – när appen kopplas till betaltjänsten Zettle.
– Det är en väldig fördel och så smidigt, säger Ida.

Hon hade drömt om att starta eget och 2016 gjorde inredaren Ida Ståhl slag i saken. Idag hjälper hon såväl företag som privatpersoner att inreda och styla. Ida är glad över att hon vågade satsa:
– Mitt jobb är så roligt! Jag arbetar främst åt företag, inreder kontorsmiljöer, restauranger, stylar fotograferingar och mycket annat. Jag har en pop up-butik också, och det är väldigt kul med kundmöten. Jag gillar variationen av allt, och att inget uppdrag är det andra likt, berättar hon.

”Tilltalades av enkelheten”

Samtidigt brukar inte kreativitet och bokföring gå hand i hand. Därför skaffade Ida appen Wrebit redan från start. Via appen, som är gratis, kan hon enkelt sköta såväl kvittoredovisning, fakturering som bokföring – även när hon är ute på uppdrag:
– Jag tilltalades av enkelheten och tanken att ha koll själv. Likaså att jag kan bokföra och fakturera oavsett var jag befinner mig, och att det dessutom är gratis. Det är bra!
Vad är allra bäst med Wrebit, tycker du?
– Det är enkelheten!

”Denna koppling har jag längtat efter”

I sin pop up-butik valde Ida tjänsten Zettle för kortbetalningar. Tidigare har hon behövt bokföra dagrapporterna från Zettle manuellt i Wrebit:
– Det har varit lite klurigt och mycket att tänka på, framförallt då jag har försäljning med olika momssatser. Jag säljer både livsmedel, böcker och prylar.
Nu slipper hon krångel. Appen och betallösningen har precis kopplats ihop, systemen kan därmed kommunicera med varandra utan problem – och Ida får en ännu smidigare bokföring:
– Oj, vad mycket enklare det är nu med Zettle-kopplingen till Wrebit. Försäljningen trillar in automatiskt och jag behöver bara godkänna, fördelningen på konton är redan klar. Så skönt. Zettle-avgiften bokförs också per automatik, jag behöver inte krångla med den. Denna koppling har jag längtat efter.
I dina ögon, vilken är den största fördelen med att Wrebit och Zettle nu kopplas ihop?
– Det är tidsvinningen!

Ladda ned Wrebit här.

Se instruktionsfilm för kopplingen här.

Läs mer på Zettle hur det funkar här