I fredags kväll var det dags för galakvällen som vi väntat så länge på.

Under dagen var vi alla samlade och arbetade ihop, det är inte ofta det händer! Det sista vi gjorde innan vi svirade om till finkläderna var att testa den nya appen. Den är så fräsch och innehåller många förbättringar. Förhoppningsvis kommer den nya versionen lanseras under denna vecka. Den som väntar på något gott…

Åter till galakvällen! Festligheterna hölls på Hotell Bogesund i Ulricehamn. Kvällen inleddes med mingel. Alla var på topp och förväntansfulla. Bandet Mello Night stod för underhållningen hela kvällen och fick alla gäster att sjunga med i nya som gamla schlagers. Det serverades trerätters och huvudrätt var, hör och häpna, känguru!

Första utmärkelsen som delades ut var Årets Gesällbrev, därefter var det dags för Årets Stödhjul. Detta pris utses och delas ut av Kugghjul 35, en förening i Ulricehamn för unga medarbetare och egna företagare. I denna kategori fanns inga nominerade. När motiveringen lästes upp kändes det som att mycket stämde in på Wrebit, bland annat ”förenklat vardagen för småföretagare”. Därefter hörde vi ”vinnare är WREBIT!” Vi blev så glada och chockade, och förstod inte riktigt vad som hände. Plötsligt stod vi på scen och tackade. Det var väldigt roligt att få motta detta pris.

Kvällen fortsatte och drygt en timma efter vinsten var det dags att utse ”Årets Nystartsföretag”, tävlingen där vi var en av tre nominerade. Här visades tre ”nomineringsfilmer” och spänningen och nervositeten växte. När vi återigen fick höra WREBIT läsas upp som vinnare, ja då var glädjen total! Vilken kväll, dubbla utmärkelser! Det är verkligen ett kvitto på att vi gjort något bra och en stor boost för framtiden. TACK till alla som tror på oss!