skapa faktura

Hur skriver man enklast en faktura?

Hämta på App StoreHämta på Google Play

Med hjälp av Wrebit kan du skriva faktura på ett enklare sätt, skapa dina fakturor smidigt och enkelt direkt i vår app och spara både tid och pengar. Wrebit är särskilt framtaget för dig som är småföretagare och som på ett smidigt sätt vill kunna skapa en faktura och känna dig trygg med att allt sköts korrekt.

Vår grundare David Wengbrand hade länge drivit en medelstor redovisningsbyrå när han tröttnade på att tjata på etablerade aktörer att ta fram ett bra stöd till de absolut minsta småföretagarna. Han visste att dessa behövde ett enklare system för att slippa allt krångel och alla höga avgifter. Wrebit föddes och Sveriges enda kompletta bokförings- och fakturerings-app kom till. Med vår tjänst krävs inga förkunskaper och du kommer enkelt att lära dig hur du skapar fakturor, hur du skriver fakturor och helt enkelt hur du fakturerar med din enskilda firma. En komplett tjänst helt enkelt!

För dig som vill fakturera från enskild firma

Wrebit grundades med en tanke att förenkla något svårt – bokföring. Med siktet inställt mot småföretagare tog vi fram Wrebit. I vår app kan du enkelt fakturera och bokföra dina fakturor utan att det tar onödigt mycket tid, plus att du sparar pengar genom att slippa anlita en dyr redovisningskonsult.

Hur skriver man en faktura?

Du har säkert någon gång tänkt tanken att ”Hur skriver man en faktura?”, med Wrebit behöver du inte längre fundera på det. Att skriva fakturor är tidskrävande och ofta behövs det någon form av förkunskap för att det ska bli korrekt. Du ska dels ha koll på momssatser och momsregistreringsnummer samtidigt som du ska bokföra själva fakturan. Med hjälp av Wrebit slipper du tänka på hur man skriver en faktura, eftersom vi skriver fakturan åt dig så du kan fortsätta göra det du är bra på!

Så här snabbt går det att...

Spela upp filmerna i mobilen för att få veklig app-storlek på skärmen


Varför Wrebit för fakturor?

Då vi själva är redovisningskonsulter har vi mycket lång erfarenhet från att jobba med just småföretagare. Detta har gett oss en del viktiga insikter om hur livet som småföretagare ser ut, vilka behov dessa har och hur man på ett effektivt sätt kan förenkla vardagen för alla dem som driver sitt eget bolag.

För att använda Wrebit krävs inga förkunskaper inom bokföring. Du behöver inte heller ha koll på debet och kredit eller hur man skriver en faktura. Det är smidigt att fota underlaget för att sedan välja om pengarna ska komma in eller ut. Till sist följer du enkelt bara anvisningarna.

Wrebit är ingen dyr tjänst – att känna sig trygg med löpande support från en redovisningskonsult kostar inte många kronor i månaden (ingen bindningstid). Nu får du prova allt detta gratis, helt utan bindningstid! Ladda ned appen nu, så får du testa den redan i dag!

Skapa faktura med Wrebit redan idag

Hämta hem Wrebit-appen från Google Play store eller App Store redan idag och med hjälp av Wrebit får du bättre koll på din enskilda firma och att skapa fakturor. Du slipper dyra redovisningskonsulter och med några enkla klick kan du sköta din bokföring.

Hämta på App StoreHämta på Google Play