Hej alla glada!

Denna vecka har vi varit på turné, ”Vecka 17”, som anordnas av Nyföretagarcentrum. Med på turnén är företag och organisationer som alla har samma mål – att hjälpa människor som nyss startat eller ska starta företag. Vi på WREBIT var med för andra året och det var en grymt rolig vecka!

Det är fantastiskt kul att möta alla drivna människor och att få ta del av drömmar och planer. Att få visa vår app och få se så många leenden över att bokföringen kan vara så lätt, och veta att vi sänkt tröskeln till att våga starta, det är det som driver oss!

I år startade turnén i Malmö, där var det Mässan Eget Företag på Slagthuset hela dagen. Vilken dag det var, det var verkligen fullt ös! När mässan stängde rullade bussen mot Växjö, där vi under onsdagsförmiddagen hade vi Café Starta & Driva Eget på Stadsbiblioteket. Det var toppenbra även här. Nästa stopp på turnén var Göteborg där vi hade Mässan Eget Företag på Brewhouse, det blev en väldigt lyckad torsdag. Turnén avslutades med Café Starta & Driva Eget på Stadhuset i Norrköping, en mycket bra avslutning på veckan!

Tack till alla som besökt oss under veckan, och tack till alla turnékompisar!

Trevlig Valborg!