UPPDATERINGAR I APPEN
ALLT DU BEHÖVER VETA!

UPPDATERINGAR I APPEN

ALLT DU BEHÖVER VETA!

Vi på Wrebit har alltid strävat efter att förenkla vardagen för Sveriges småföretagare genom att erbjuda en mobil och enkel lösning för den som vill lägga mer tid på sin kärnverksamhet än på bokföring. För att följa vår vision och fortsätta bli bättre för våra användare behöver vi regelbunden uppdatera våra två versioner. Nu har det skett några förändringar och här nedan finns all information du kan tänkas behöva. Philip i team Wrebit förklarar även förändringarna i videoformat!


VAD ÄR DET FÖR FÖRÄNDRINGAR?

 • Personliga och reklamfria fakturor
  Funktionen kring att addera sin eventuella logotyp på fakturor har nu flyttats till Wrebit+. För dig som använder Wrebit Bas har vi adderat en text längst ner på fakturan som endast är möjlig att välja bort om du uppgraderar till Wrebit+.
 • Automatisk momsrapport till Skatteverket
  Tidigare har alla användare haft möjligheten att ta ut en så kallad ESKD-fil för att underlätta sin momsrapportering. Denna funktion är nu endast tillgänglig i Wrebit+.
 • Moduler för representation, lån och lön
  Nu har vi begränsat funktionen kring moduler för representation, lån och lön. Verktyget, som hjälper dig att räkna ut moms och vad som är godkänt för avdrag när det gäller inhandling av gåvor, fika etc, finns nu endast i Wrebit+.

VARFÖR HAR DETTA GJORTS?

Vi på Wrebit jobbar dagligen med att förenkla vardagen för alla småföretagare i Sverige. För att kunna förbättra vår tjänst ytterligare och på så sätt göra vardagen för småföretagare ännu enklare behöver vi nu göra dessa förändringar. Vi har från och med nu en tjänst som är gratis och enkel att använda för den som vill känna på Wrebits enkelhet, samtidigt som vi har Wrebit+ för den som vill jobba minimalt med ekonomi och vara säker på att allt blir korrekt.

WREBIT Bas

Du gör jobbet direkt i mobilen. En avskalad lösning för dig som vill få en enkel vardag.


 • Smidig bokföring i mobilen
 • Skicka enkla fakturor utan logotyp
 • Ta ut ekonomiska rapporter

WREBIT+

Njut av automatisk bokföring, bli dina kunders hjälte och var trygg med att allt blir korrekt.


 • Skicka proffsiga fakturor till dina kunder
 • Koppla din bank till Wrebit
 • Automatisk bokföring som blir korrekt
 • Du missar inget - Wrebit har koll på allt åt dig!
 • Få stenkoll på hur ditt företag går och mår

ERBJUDANDE WREBIT+

För att visa vår uppskattning till dig som använder Wrebit erbjuder vi nu Wrebit+ till ett rabatterat pris. Erbjudandet gäller till och med 31/12 2023.

Hur tar jag del av erbjudandet?
Om du har en pågående testperiod behöver du ta kontakt med oss för att nyttja erbjudandet.

Om du använder Wrebit Bas idag eller har avslutat en testperiod uppgraderar du direkt i appen. Priset justeras automatiskt!

Du når oss på support@wrebit.se om du har några frågor!


HAR DU NÅGRA FRÅGOR?

Här nedan lyfter vi de vanligaste frågorna kopplade till förändringarna. Hittar du inte svar på dina funderingar är du varmt välkommen att kontakta oss!

Vi på Wrebit jobbar dagligen med att förenkla vardagen för alla småföretagare i Sverige. För att kunna förbättra vår tjänst ytterligare och på så sätt göra vardagen som småföretagare ännu enklare behöver vi nu göra dessa förändringar. Vi har från och med nu en tjänst som är gratis och enkel att använda för den som vill känna på Wrebits enkelhet samtidigt som vi har Wrebit+ för den som vill jobba minimalt med ekonomi och vara säker på att allt blir korrekt.

Nej, du kan fortfarande använda Wrebit Bas och den tjänsten är helt gratis. Det enda som har hänt är att Wrebit Bas har blivit av med några funktioner som nu istället enbart finns i Wrebit+, exempelvis logotyp på faktura.

Om du använder Wrebit Bas så kommer du från och med nu ha en text längst ner på fakturan där det står att fakturan är skapad i Wrebit. Denna text går endast att få bort genom att uppgradera till Wrebit+.

Fakturorna som du fram till nu har skapat påverkas inte av dessa förändringar. Det är fakturorna du skapar från och med nu som påverkas av förändringarna som skett, det vill säga att du inte längre kan addera din logotyp längst upp på fakturor och att du ej kan välja bort reklamtexten om Wrebit.

Vi hoppas att du trivs med Wrebit+ och uppskattar din testperiod! Oavsett om du vill fortsätta med Wrebit+ eller nedgradera dig till Wrebit Bas, gör du ditt val i appen när din testperiod gått ut. Wrebit Bas kommer då ha uppdaterats och vissa funktioner kommer alltså ha försvunnit. Men din testperiod löper på precis som vanligt!

Fakturorna som du fram till nu har skapat påverkas inte av dessa förändringar, utan det är bara fakturor från och med nu som påverkas.

Du påverkas ingenting, du har kvar allt du hade! De som påverkas av förändringar är de som använder Wrebit Bas.

Dubbelkolla att du har den senaste versionen av appen installerad. Om du har det och ändå upplever problem, hör av dig till oss på support@wrebit.se.