Testperiod hos Wrebit?

Alla nya användare får testa Wrebit+ helt gratis!

På Wrebit vill vi att du som småföretagare ska ha en enkel och smärtfri vardag. Därför får alla nya användare testa Wrebit+ helt gratis i 30 dagar. Tjänsten erbjuder dig en rad funktioner som gör att du kan jobba mindre med ekonomi samtidigt som du kan vara trygg med att allt blir korrekt. Testa och upplev hur enkel, smidig och trygg din vardag som företagare faktiskt kan vara. Testperioden startas automatiskt när du skapar ditt konto. Du behöver inte ange några kortuppgifter och ingen automatisk förnyelse sker.

Hur får jag den optimala starten?

Vår rekomendation är att göra som flera tusen andra och koppla din bank till Wrebit. Du missar då inget av det som ska bokföras, allt blir korrekt och appen har koll på när dina kunder har betalat.

Tack vare vårt samarbete med Mastercard Aiia kan vi erbjuda en trygg och säker bankkoppling till alla de vanligaste bankerna.

Vad händer när min testperiod tagit slut?

Det korta svaret, inte så mycket! När du besöker appen efter att din testperiod har passerat så kommer du enbart behöva ta ett beslut kring om du vill fortsätta med Wrebit+ eller inte. Väljer du att fortsätta med Wrebit+ behöver du genomföra betalning för tjänsten och därefter kan du fortsätta använda tjänsten som vanligt.

Skulle du välja att nedgradera till Wrebit Bas kommer några funktioner inte längre vara tillgängliga för dig, exempelvis Att Göra-listan eller bankkopplingen. Du kan dock fortfarande använda appen för att bokföra och fakturera. Väljer att du att nedgradera sparas såklart de fakturor, verifikationer och annat som du gjort under din testperiod!

För att förtydliga, ingen automatisk förnyelse sker. Du behöver själv välja.

Frågor?

Har du frågor om din testperiod eller vill du veta mer om vad som sker när testperioden tar slut? Vi finns här för dig! Det går bra att läsa frågor i vår omtyckta Frågor & Svar eller att höra av sig till oss om du inte hittar svar på dina frågor. Du når oss på support@wrebit.se.

FRÅGOR & SVAR