FINANSIELL TRYGGHET FÖR SVERIGES ALLA SMÅFÖRETAGARE!

På Wrebit tror vi på att göra din vardag som företagare enklare och tryggare. Vi är därför stolta över att nu kunna erbjuda en trygg och enkel lösning för dina ekonomiska utmaningar tack vare vår nya samarbetspartner, Northmill.

Northmill har likt Wrebit sitt hjärta i enkelhet och smidighet. Oavsett om du behöver pengar under sommaren för att känna dig lugn eller om du behöver pengar för att kunna finansiera en investering i bolaget så har Northmill lösningen för dig. Genom vårt partnerskap slipper du dessutom uppläggningsavgiften på 995 kr, den bjuder vi på som tack för att du använder Wrebit!

Med sina idag 600 000 kunder och goda omdömen är Northmill en av de starkare aktörerna på marknaden när det kommer till smidig och smärtfri finansiering. Processen för att få ett lån är enkel och utbetalning sker inom 24 timmar från det att lånet har godkänts.

Ansök om lån här


Enkel och smidig ansökan!Enkel och smidig ansökan!

Vad är Northmill?

Northmill grundades 2006 i Stockholm och är idag en koncern med huvudkontor i Stockholm. 2019 fick Northmill sin svenska banklicens och idag har företaget 170 anställda i fyra olika länder. Över 600 000 konsumenter och 2500 företagare använder sig idag av Northmill.

Northmill erbjuder korta handläggningstider och har som mål att beviljat lån betalas ut inom 24 timmar från godkännandet.

Läs mer om NorthmillAnsök om lån här